“Çocuk Hastalıklarına Karşı Tıbbi Bitkiler Aracılığı ile Nasıl Koruma Sağlanır?” Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

22 Nisan 2017 Cumartesi günü Ankara Eczacı Odası 4.Kat Konferans Salonunda “Çocuk Hastalıklarına Karşı Tıbbi Bitkiler Aracılığı ile Nasıl Koruma Sağlanır?” konulu meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Program, Odamız Başkanı Ecz. Süleyman GÜNEŞ ve Sürekli Eğitim Komisyonu Başkanı Ecz. Candan AYDOĞAN’ın açılış konuşmasıyla başladı. Hacettepe Üniversitesi Farmasötik Botanik Anabilim Dalı Prof. Dr. İ. İrem Tatlı ÇANKAYA tarafından detaylı olarak anlatılan sunumda “Fitoterapi Nedir?, Fitoterapide Temel Kavramlar, Tıbbi Bitkiler ve Bitkisel Ürünler Çocukları Hastalıklardan Koruyor ve Tedavi Ediyor, Çocuk Hastalıklarına Karşı Doğal Yaklaşımlar ve Reçeteler” konuları yer aldı. Yaklaşık 110 meslektaşımızın katılım sağladığı eğitim, soru ve cevaplar ardından son buldu.