“Eczane İlaç Dışı Sağlık Ürünlerinde Satış Yönetimi ve Hedefleme” Konulu Eczane Teknisyenlerine Yönelik Eğitim Gerçekleştirildi

13 Ekim 2018 Cumartesi günü Saat 10:00’da Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda “Eczane İlaç Dışı Sağlık Ürünlerinde Satış Yönetimi ve Hedefleme” konulu eczane teknisyenlerine yönelik eğitim gerçekleştirildi.

Eczane Yönetim Danışmanı Faruk NALBANTOĞLU tarafından detaylı olarak anlatılan sunumlarda “Eczanelerde İlaç Dışı Sağlık Ürünlerinde Bağlantılı Satış ve Hedefleme, Eczanede Satış, Nöromarketing, Satış Destekleri, Satışta Meslek Etiği, Tüketici İhtiyaç Analizi, Satışta Zaman Yönetimi, Müşteri Odaklı Satış Yönetimi, Satışta İtiraz Yönetimi, Satış Kapama ve Takip” konuları yer aldı.

Yaklaşık 55 eczane teknisyeninin katılım sağladığı eğitim, soru-cevaplar ve videolar ile son buldu.