Ankara İl Sağlık Müdürü Ünal'ı Ziyaret Ettik

Ankara Eczacı Odası (AEO) Başkanı Ecz. Süleyman Güneş ve Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Pınar Lokumcu 21 Ocak tarihinde, Ankara İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Özkan Ünal'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında muvazaa ile daha etkin mücadele etmek için Ankara İl Sağlık Müdürlüğü ve Odamız arasında yapılacak iş birliği konusunda adımlar atıldı.

Ankara İl Sağlık Müdürlüğü İlaç ve Tıbbi Cihaz Hizmetleri Başkanı Dr. Ümit Murat Parpucu ve Başkan Yardımcısı Dr. Oğuz Sarıyıldız'ın da katıldığı toplantıda elektronik ruhsatnameler ile ilgili süreç de değerlendirildi.

Ziyarette ayrıca nöbetçi eczanelere çok daha kolay ulaşılmasını sağlayan ve AEO tarafından geliştirilen "AEO Nöbet" uygulaması hakkında bilgilendirilme yapıldı. Ankara İl Sağlık Müdürü Ünal uygulamanın yaygınlaşması için Odamız ile iş birliği içinde olacakları bilgisini verdi.