Ankara İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Seraceddin Çom’ U Ziyaret Ettik

Ankara İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Seraceddin Çom’ U Ziyaret Ettik

06 Kasım 2013 Çarşamba günü Ankara Eczacı Odası olarak İl Sağlık Müdürümüz Sayın Dr. Seraceddin ÇOM ve göreve yeni atanan Ankara İl Sağlık Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Muhammed AKSOY’ u makamlarında ziyaret ettik.

Bazı sıkıntı ve sorunların kendilerine aktarılabilmesi amacıyla yapılan ziyarete, Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN, Saymanımız Ecz. Candan AYDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Mehmet AYDOĞAN, Denetleme Kurulu Başkanımız Ecz. Müberra MEMİÇ, Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Şafak ÜNSAL ve TEB Büyük Kongre Delegemiz Ecz. Oğuz EREL katıldı.

Sayın ÇOM ile yapılan görüşmelere İl Sağlık Müdürlüğü Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Şube Müdürü aynı zamanda Haysiyet Kurulu 2. Başkanımız Ecz. Nurmeral SEYFELİ’ de katıldı.

Ziyaret esnasında, hastanelerdeki meslek etiğimize aykırı uygulamalar, eczane mesai saatlerinin yeniden düzenlenmesi, eczane denetimleri ve eczane nöbetleri konuları görüşülerek kendilerine konularla ilgili hazırlanan dosya sunuldu.

Konulara yakın ilgi gösteren Sayın İl Sağlık Müdürü Odamızla işbirliği içinde bulunarak sorunların çok daha kolay çözümlenebileceğini ve belli bir disiplin içinde birlikte hareket edilerek önümüzdeki yıl tüm bu sorunların ortadan kaldırılabileceğini ifade etti.

Ayrıca İl Sağlık Müdürlüğü tarafından geliştirilen “Halk Sağlığı ve Farkındalık Projeleri” hakkında bilgi veren Sayın ÇOM bu konularla ilgili olarak işbirliği içinde olunması gerektiğini anlattı.