17 Mart 2014 	Pazartesi Günü Eczane Mesai Saatleri Değişiyor

17 Mart 2014 Pazartesi Günü Eczane Mesai Saatleri Değişiyor

Yönetim Kurulumuz ve Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nün ortak yürüttüğü çalışma sonucunda Ankara merkez ve merkez ilçelerinde bulunan eczanelerin mesai saatleri üyelerimizin istekleri doğrultusunda iş kanununa uygun olarak yeniden düzenlenmiştir. Buna göre; 17.03.2014 Pazartesi gününden itibaren geçerli olmak üzere Ankara merkezde ve ilçelerinde bulunan eczanelerin çalışma saatleri; sabah: 09:00 açılış, akşam: 19:00 kapanış olacak şekilde belirlenmiştir.

Odamız hukuk bürosu ve yönetim kurulumuz tarafından yeni mesai saatlerine ve 4857 sayılı iş  kanununa uygun olarak düzenlenmiş Eczane çalışanı İş Sözleşmesi ekte yer almaktadır.

Eczanelerde iş ve işçi güvenliği kapsamında yürütülecek çalışmaya kaynak oluşturması amacıyla iş sözleşmesinin her çalışan için 3 nüsha halinde doldurulması bir nüshasının çalışanın özlük dosyasında saklanması ve  iki  nüshanın Ankara Eczacı Odası Genel Evrak Birimine (Bir nüshası oda tarafından Ankara İl Sağlık müdürlüğüne teslim edilecektir.) 31 Mart 2014 Pazartesi günü mesai bitimine kadar teslim edilmesi gerekmektedir.

Yeni çalışma saatlerinin uygulanmasında göstereceğiniz hassasiyete şimdiden teşekkür eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Ek:

  1. İş Sözleşmesi
  2. Eczane vitrinin duyurusu

Önemli notlar:

  1. Eczacılarımızın son bir yılda çekilmiş 1 adet vesikalık fotoğraflarını  önümüzdeki süreçte oluşturulacak dijital arşiv için  iş sözleşmeleri ile beraber odamıza teslim etmeleri rica olunur.
  2. Kırıkkale İli ve ilçeleri mevcut mesai çizelgelerini uygulamaya devam edecektir.
  3. Cumartesi günü mesai yapılmayan çevre ilçelerde  mevcut mesai saatleri uygulamaya devam edilecektir.

 

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU