!!! Vergi Dairesi Onaylı Eczane Hasılat Bilgi Formları Hakkında ( Ek-5 Hasılat Formu )

Değerli Meslektaşlarımız;

Sözleşme yenileme sürecinde iskonto oranlarını belirleyen, 2013 yılı eczane satış hasılatlarını gösterir Ek-5 belgeleri geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda Odamızda toplanacak ve toplu olarak kuruma teslim edilecektir.

Ek-5 belgelerinin  muhasebeciler tarafından hazırlanarak  bağlı bulunduğunuz vergi dairesine de onaylatılması ve kaşe imza yapılarak asıllarının 19 Nisan 2014 Cumartesi günü mesai bitimine kadar (14:30) Yönetim Kurulu Asistanımız Berna ALPMAN'a elden teslim edilmesi, fotokopilerinin ise SGK sözleşmeleri dönemine kadar saklanması gerekmektedir.

Bilgilerinize önemle sunulur.

Ek-5 belgesini yazdırmak için Tıklayınız