12-18 Mayıs Haftasında eş zamanlı olarak  Ankara'nın önemli AVM lerinde halkımızla ve hastalarımızla buluşuyoruz.

12-18 Mayıs Haftasında eş zamanlı olarak Ankara'nın önemli AVM lerinde halkımızla ve hastalarımızla buluşuyoruz.

8  farklı avm'de aynı anda  7 gün boyunca günde 12 saat vatandaşlarımıza, "eczacınıza danışın sağlıklı kalın" teması ile oluşturduğumuz özel standlarımızda,  gönüllü olarak görev yapacak eczacılarımızla birlikte,

Konularında  danışmanlık hizmeti vereceğiz.

Bunu yanı sıra 14 mayıs'ın anlamı ve odamızın yeni" En yakın nöbetçi eczane  cebinizde" mobil uygulaması hakkında bilgilendirmeler yapılacaktır.

AVM etkinliklerimizde görev alıp, halkımıza sağlık danışmanlığı yapmak isteyen meslektaşlarımızın aşağıdaki isim ve telefon numaraları bulunan Odamız personelleri ile iletişime geçmeleri rica olunur.

Ecz. Selin TURHAN ( 425 07 08 / 117)

Berna ALPMAN ( 425 07 08 / 148 )

Damla ÇEVİR ( 425 07 08 / 172)