AVM ETKİNLİKLERİ İLE İLGİLİ ÇOK ÖNEMLİ DUYURU

Daha öncede duyurulduğu üzere Ankara’daki 8 AVM’ de 12-18 Mayıs boyunca halkımızla buluşarak sağlık danışmanlığı görevimizi yerine getiriyoruz.

Bu kapsamda stantlarda gönüllü olarak görev yapacak Eczacılık Fakültesi öğrencilerimizin listesi ekte yer almaktadır. Ulaşımda sıkıntı yaşayacak görevlilerimiz için aşağıda isimleri belirtilen AVM’lere odamız binası önünden servis hizmeti verilecektir.

Servis hizmeti verilecek AVM’ler:

PANORA, NATA VEGA, ATLANTİS, GÖKSU PARK, OPTİMUM OUTLET

(Servis kalkış saati sabah 9:15, öğleden sonra 15:15 olacaktır.)

Not:KENTPARK, TAURUS ve ANTARES AVM’de görev alan öğrenciler ulaşımını kendisi sağlayacaklardır. Tüm görevlilerimizin yol ve yiyecek giderleri Odamız tarafından karşılanacaktır.

Görev yerleri ile ilgili detaylar için aşağıda isimleri bulunan odamız personelleri ile irtibata geçebilirsiniz. Görev yapacak öğrencilerimizin belirtilen gün ve saatlerde stantlarda hazır bulunmaları önemle rica olunur.

NATAVEGA, PANORA   : Ecz. Selin TURHAN ( 425 07 08 / 117)
KENTPARK, TAURUS,  ANTARES   : Damla ÇEVİR ( 425 07 08 / 172)
ATLANTİS, GÖKSU PARK, OPTİMUM OUTLET  : Berna ALPMAN ( 425 07 08 / 148 )

Ek 1: Kentpark AVM