14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ İPTAL EDİLDİ

14 MAYIS ECZACILIK GÜNÜ ETKİNLİKLERİ İPTAL EDİLDİ

Ankara’da Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi, Türk Eczacıları Birliği ve Ankara Eczacı Odası’nın beraber organize ettiği 14 Mayıs Eczacılık Günü Etkinlikleri Soma ‘da meydana gelen ve hepimizi derinden etkileyen, 200 den fazla vatandaşımız hayatını kaybettiği elim kaza nedeniyle iptal edilmiştir.
 
14 Mayıs Sabahı Anıtkabir’de buluşan meslektaşlarımız ve Eczacılık Fakültesi öğrencilerinden oluşan ve yaklaşık 1000 kişi civarındaki grup Mozaleye çelenk bıraktı ve saygı duruşunda bulundu. Saat 12:30 Gazi Üniversitesi Mimar Kemaleddin Salonunda toplanan meslektaşlarımız bir araya geldi.  
 
Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Maksut Coşkun, Gazi Eczacılık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Tuncer Değim , Hacettepe Eczacılık Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr.  Bülent Gümüşel, Türk Eczacıları Birliği Başkan Sayın Ecz. Erdoğan Çolak ve  Ankara Eczacı Odası Başkanı Sayın Ecz. Süleyman Güneş’in beraberce yaptıkları değerlendirme sonucunda törenleri iptal edilmesi kararı alınmıştır. TEB Başkanı Sayın Erdoğan Çolak’ın  Salonda bulunan meslektaşlarımıza kısa bir açıklama yapmasından sonra Büyük önder Atatürk , şehitlerimiz ,  ebediyete intikal etmiş meslektaşlarımız ve bizi derinden  üzen kaza sonucunda Soma’da Hayatını kaybeden  emekçi kardeşlerimiz anısına saygı duruşunda bulundu. İstiklal Marşımızın okunmasından sonra salonda bulunan meslektaşlarımız dağıldı.
 
 
 
ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU