Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Sn. Dr. Mustafa UZUN'u ve Kırıkkale'deki Meslektaşlarımızı Ziyaret Etti

Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Sn. Dr. Mustafa UZUN'u ve Kırıkkale'deki Meslektaşlarımızı Ziyaret Etti

Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Cem ÖZCİVANOĞLU Denetleme Kurulu Başkanımız Ecz. Müberra MEMİÇ ve Kırıkkale İl Sorumlumuz Ecz. Ramazan ŞAHİN, 22 Mayıs 2014 Perşembe günü, Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa UZUN’u makamında, Kırıkkale İl Temsilcimiz Ecz Gülcan ŞAHİN, Ecz. Tayfun OKUL ve Yüksek İhtisas Hastanesi bölgesindeki tüm meslektaşlarımızı eczanelerinde ziyaret etti.
 
Sn. Dr. Mustafa UZUN, oluşturulması planlanan kamu spotları, bilgilendirme ve sağlık broşürlerinin hazırlanarak halka duyurulması konusunda işbirliği teklifimizi oldukça sıcak karşıladı ve gerekli desteği vereceklerini iletti.
 
Serbest eczacılığa yeni başlayan, Hacılar Eczanesi Sahip ve Mesul Müdürü Ecz. Tayfun OKUL'a, başarı dolu bir çalışma hayatı dileyen Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, meslektaşlarımızdan oda çalışmalarına katkıda bulunmalarını ve mesleğimizi daha ileriye taşımak yönünde çaba sarf etmeleri konusunda istekte bulundu.
 
Genel eczacılık sorunları ve bölgedeki genel koşulların konuşulduğu ziyaret son derece samimi bir havada geçti.
 
ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU