Odamız İle Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Arasında Staj İle İlgili Protokol İmzalandı

4 Ağustos 2014 tarihinde Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakultesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Rümeysa DEMİRDAMAR ve Staj Koordinatörü Sayın Prof Dr. Şahan SAYGI Odamızı ziyaret etti.

Amerikan Eczacılık Eğitimi Akreditasyon Kurulu'nun Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'nin eğitim programını onaylaması üzerine, iş ortaklığında bulunduğu eczacı odaları ile de staj konusunda protokol imzalanması gerektiğinden, Ankara Eczacı Odası ve Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi arasında protokol imzalanmıştır.

Bu kapsamda, Yakın Doğu Üniversitesi Eczacılık Fakültesi'ne ait öğrencilerin stajları Ankara Eczacı Odası'na bağlı eczanelerde gerçekleştirilebilecektir.