Girişimcilik ve Kooperatifçilik Eğitimi Tamamlandı

Ankara Eczacı Odası Meslek İçi Eğitim Programları kapsamında, Alman Kooperatifler Konfederasyonu işbirliği ile 18 Ağustos – 22 Ağustos 2014 tarihleri arasında düzenlenen girişimcilik ve kooperatifçilik eğitimi 60 ın üzerinde meslektaşımızın katılımı ile başarılı bir şekilde tamamlandı.

Katılımcılar, Girişimci Kooperatifçilik, Girişimcilik, Pazarlama / Tedarik, Lider Yöneticilik başlıkları altında 4 gün boyunca eğitim aldılar. İnteraktif bir eğitim sistemi uygulanmasından son derece memnun kaldıklarını söyleyen meslektaşlarımız, programın oldukça verimli geçtiğini belirttiler.

Konfederasyon çatısı altında bugüne kadar bir çok eğitim veren eğitimciler, ilk kez bu kadar enerjik ve istekli bir toplulukla karşılaştıklarını dile getirdiler.

21.08.2014 Perşembe günü tamamlanan eğitim programının sonunda katılımcılara katılım belgeleri takdim edildi.

Düzenlenen törene, T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı'nı temsilen, Kooperatifçilik Genel Müdürlüğü Denetleme Daire Başkanı Sayın Nahide İNAN ve Konfederasyon adına Türkiye Temsilcisi Sayın İfakat GÜRKAN da katıldılar.