Yönetim Kurulu Üyelerimizin Kıbrıs Ziyaretleri

Yönetim Kurulu Üyelerimizin Kıbrıs Ziyaretleri

Saymanımız Ecz. Candan AYDOĞAN ve Denetleme Kurulu Başkanımız Ecz. Müberra MEMİÇ 9 Eylül 2014 Salı günü Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği Başkanı Ecz. Ebru BAŞAY ALPER’ i makamında ziyaret etti. 
 
10 Eylül 2014 Çarşamba günü Saymanımız Ecz. Candan AYDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Necdet ŞENBABA ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Müberra MEMİÇ, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Dr. Derviş EROĞLU, Sağlık Bakanı Sayın Dr. Ahmet GÜLLE ve İlaç Eczacılık Daire Müdürü Sayın Uzm. Ecz. Mertdoğan SOYALAN'ı makamında ziyaret etti.
 
Yapılan görüşmelerde, Kıbrıs'taki ve Türkiye’deki eczacılık uygulamaları, serbest eczanelerin çalışma sistemleri, eczacılık mesleğinin geleceği ve mevcut sorunlar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu. 
 
13 - 16 Kasım 2014 tarihleri arasında Kıbrıs / Acapulco Resort & Convention & Spa Hotel’ de Odamız tarafından düzenlenecek “Reçete Dışı Farmasötik Ürünler ve Medikal Malzemeler Kongresi” ne davetimiz üzerine, kongreye gerekli desteği vereceklerini ve kongrenin çok başarılı olacağına inandıklarını belirttiler.
 
Mesleğimizi daha ileriye taşıyabilmek, Kıbrıs ve Türkiye’deki meslektaşların daha etkili iletişim içerisinde olabilmeleri için işbirliği içerisinde yapılacak çalışmaların karşılıklı olarak sürdürülmesine karar verildi.
 
 
ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU