Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Yöneticilerinden Odamıza Ziyaret

23 Eylül 2014 tarihinde Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Armağan ENER ve 9 Kasım 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlerde aday olan Ecz. Nevin TAŞLIÇAY, Ecz. Ayfer DENİZOĞLU, Ecz. Gül KARA, Ecz. Meral ÖZER ve Ecz. Kazım AYKANAT Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN, Haysiyet Kurulu Üyemiz Ecz. Mustafa Tansu GÜLSOY, TEB Büyük Kongre Delegemiz Ecz. Oğuz EREL, 1. Bölge Sorumlumuz Metropol Eczanesi Sahip ve Mesul Müdürü Ecz. Mücahit BİRİK, 4. Etap Eczanesi Sahip ve Mesul Müdürü Ecz. Sevgi GÜLSOY, Pınar Kaynar Eczanesi Sahip ve Mesul Müdürü Ecz. Pınar EREL ve 10. Bölge Temsilcimiz Atakule Eczanesi Sahip ve Mesul Müdürü Ecz. Osman Berkay ARIKAN'ın da bulunduğu görüşmede, önümüzdeki süreçte birlikte yapılacak çalışmalarla taraflar arasındaki diyalogların artacağı ve mesleğimizin geleceği ve sorunları ile ilgili olarak işbirliği içerisinde hareket edilmesi gerektiğinin konuşulduğu toplantıda aynı zamanda aday meslektaşlarımızla tanışma gerçekleşip hedefler anlatıldı.