Eczane Çalışanlarının İş Güvenliği Eğitimi Hakkında

Bilindiği üzere, 6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu kapsamında yer alan "Az tehlikeli işyerleri" kategorisinde eczacılık hizmetini yürütmekteyiz.

Kanun gereği eczane çalışanlarımızla ilgili olarak, iş güvenliği eğitimi yaptırılması gerekmektedir.

Henüz bu eğitimi almamış çalışanlarınızın tespit edilmesi halinde T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı  Müfettişlerince iş yerlerine parasal cezai işlem uygulanmaktadır.

Bu bağlamda, önümüzdeki günlerde Odamız tarafından eczane çalışanlarına yönelik bir eğitim programı düzenlenecektir. Eğitime katılacak personel sayısının belirlenmesi önem taşımaktadır.

Eğitime katılım sağlayacak çalışanlarınız ile ilgili, ekte yer alan formun doldurularak 24 Ekim 2014 Cuma günü mesai bitimine kadar, Odamız personeli Şenay ÖZKEN'e elden (kaşe-ıslak imza) teslim edilmesi gerekmektedir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Saygılarımızla.