Kırıkkale Ziyaretimiz

Kırıkkale Ziyaretimiz

Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ecz. Necdet ŞENBABA, Ecz. Cem ÖZCİVANOĞLU, Kırıkkale İl Sorumlumuz Ecz. Ramazan ŞAHİN  ve Kırıkkale İl Temsilcimiz Ecz. Gülcan ŞAHİN, 16.10.2014 tarihinde Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Mustafa UZUN ile Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr.Feramiş Ender GÜNGÜNEŞ’i makamlarında ziyaret etti.
 
Daha sonra Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi bölgesinde eczanesi bulunan meslektaşlarımızla bir araya gelinerek toplantı yapıldı.
 
Sayın Dr. Mustafa UZUN ile yapılan görüşmede, hastanelerden reçete yönlendirilmesi ile ilgili yaşanan sıkıntılar iletilmiş olup, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından konuyla ilgili gerekenlerin en kısa sürede yapılacağı tarafımıza iletildi. Ayrıca Kırıkkale Yüksek İhtisas Hastanesi bölgesindeki eczanelerin denetimleri ile ilgili yaşanan sıkıntılar da aktarılarak konunun çözümlenmesi sağlandı.
 
Sayın UZUN ile Kırıkkale İli’nde yürütülecek olan “Akılcı İlaç Kullanımı” ile ilgili çalışmalarda görüş alışverişinde bulunularak, Ankara Eczacı Odası’nın da projede yer alacağı belirtildi.
 
Kırıkkale Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr.Feramiş Ender GÜNGÜNEŞ ile mevcut Aile Hekimliği uygulamaları hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.
 
 
 
ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU