"Miadı Geçmiş İlaçların İmhası" konulu MİEP

"Miadı Geçmiş İlaçların İmhası" konulu MİEP

Sürekli Eğitim Merkezimiz tarafından düzenlenen, eğitmenliğini Çevreci Eczacılar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ecz. Şule İLKKURŞUNLU ve EDAK Ecza Koop Yönetim Kurulu Başkanı Sn. Ecz. Emre BACANAK'ın yaptığı "Miadı Geçmiş İlaçların İmhası" konulu Meslek İçi Eğitim Programı 110 meslektaşımızın katılımı ile 25 Ekim 2014 Cumartesi günü, Odamız 4. Kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.
 
Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ ve Saymanımız Ecz. Candan AYDOĞAN'ın yaptığı açış konuşmalarının ardından, Namık Kemal Eczanesi Sahip ve Mesul Müdürü aynı zamanda Milli Kooperatifler Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Ali ÜNAL ve Aker Eczanesi Sahip ve Mesul Müdürü Ecz. Murat AKER söz alarak ÇEKOOP konusunda fikirlerini bildirdiler.
 
Eğitimde, atık ilaçların zararları, uygunsuz imhasının vücuda etkileri ve evde bulundurulan atık ilaçların nelere sebep olabileceği tüm detayları ile meslektaşlarımıza aktarıldı.
 
Ayrıca, Çevreci Eczacılar Kooperatifi olarak çevre ve insan sağlığına zarar veren etmenleri ellerinden geldiğince engellemeye çalıştıklarına değinen Sn. İLKKURŞUNLU bu yönde çalışmalar gerçekleştirerek sosyal sorumluluk projeleri oluşturduklarından bahsetti.
 
Meslektaşlarımız tarafından yoğun ilgi gören eğitimin tekrarlanması talebi değerlendirilerek yeniden düzenlenmesi sağlanacaktır.