"Bilinen en tehlikeli sentetik uyuşturucu; BONZAİ" Konulu MİEP

Sürekli Eğitim Merkezimiz tarafından düzenlenen, eğitmenliğini TEB Büyük Kongre Delegemiz ve Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Kimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehtap UYSAL'ın "Bilinen en tehlikeli sentetik uyuşturucu; BONZAİ" konulu Meslek İçi Eğitim Programı 100 meslektaşımızın katılımı ile 01 Kasım 2014 Cumartesi günü, Odamız 4. Kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Saymanımız Ecz. Candan AYDOĞAN'ın yaptığı açış konuşmasının ardından,  Prof. Dr. Mehtap UYSAL bonzai bağımlılığının tedavisinin mümkün oluşundan ve bunun da bilim ve sağlık alanında daha etkili yapılabileceğinden söz etti.

Bonzai nedir?
Bonzai ile mücadelede neler yapılmalıdır?
Bonzai bağımlılığını beraberinde getiren çevresel faktörler nelerdir?
Bonzai tedavisi olan bir bağımlılıktır, bu bağımlılıkla mücadelede eczacının üzerine düşenler ve halkı bilinçlendirmeleri için yapılabilecekler konuları ele alınmıştır.