Çankaya Belediye Başkanlığı'na Ziyaretimiz

Çankaya Belediye Başkanlığı'na Ziyaretimiz

Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Necdet ŞENBABA ve üyemiz Ecz. Ali ÜNAL 05.11.2014 Çarşamba günü Çankaya Belediye Başkanı Sn. Alper TAŞDELEN ve Çankaya Belediye Başkan Yardımcısı Sn. Yasemin ASİL'i makamında ziyaret etti.
 
Yapılan ziyarette, Oda binamız önünde bulunan park yerinin tarafımıza tahsis edilmesi, Sıralı Reçete Dağıtım Birimimizin hasta ihtiyacının ve meslektaşlarımızın daha iyi hizmet alabilmeleri açısından genişletilmesi ve evlerdeki atık ilaçların toplanıp sağlıklı bir şekilde imha edilmesi konusunda destek talebimiz Sn. TAŞDELEN'e iletildi.
 
Ankara Eczacı Odası'na arsa tahsis edilmesi ve meslektaşlarımızın faydalanabileceği sosyal ve kültürel aktiviteler için  sosyal tesis yapılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.
 
Ayrıca, halk sağlığı hizmetinin kalitesinin artarak devam etmesi ve vatandaşlarımızın ilaca erişiminde sorun yaşamamaları adına  Ankara Eczacı Odası ile Çankaya Belediyesi'nin ortak projeler belirleyerek ve hayata geçirme konusunda işbirliği içinde çalışılmasının verimli olacağı kanaatine varıldı.
 
 
 
ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU