Yöneticilerimiz Tarafından TİTCK Ziyaret Edildi

Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ ve Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN 15.12.2014 Pazartesi günü (bugün) Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu Başkan Yardımcısı Sayın Dr. Hüseyin YILMAZ ile 1 saat süren görüşme gerçekleştirdiler.
Görüşmede, eczanelerde reçetesiz ilaç satışı ve bununla ilgili denetimler, 6197 sayılı "Eczacılar ve Eczaneler Hakkında Yönetmelik" ile ilgili aksayan hususlar ve bunlarla ilgili çözüm önerileri konuşuldu.

Toplantıda Sn. Dr. Hüseyin YILMAZ'a Odamızın bu konularla ilgili yapmış olduğu çalışmalar dosya halinde iletildi. Önümüzdeki günlerde ortak bir çalıştay yapılması hususunda görüş birliğine varıldı.

TİTCK Başkan Yardımcısı'na sunmuş olduğumuz çalışma ekteki dosyada bilgilerinize sunulmaktadır.

Saygılarımızla.

Ek: Odamız Çalışması