ECZ. ÖMER LÜTFÜ SUİÇMEZ EMEKLİ OLDU

Dışkapı Yıldırım Beyazıt Hastanesi Başeczacısı meslektaşımız Ecz. Ömer Lütfü SUİÇMEZ 23 yıllık hastane eczacılığı görevini tamamlayarak emekliye ayrıldı.

25.12.2014 günü Yıldırım Beyazıt Hastanesi konferans salonunda yapılan Emeklilik Törenine odamızı temsilen Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN, Saymanımız Ecz. Candan AYDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Necdet ŞENBABA, Denetleme Kurulu Başkanımız Ecz. Müberra MEMİÇ ile Hastane Eczacıları Komisyon üyemiz Ecz. Özlem ÇOLAKOĞLU katıldı.

Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN yaptığı konuşmada Ecz. Ömer Lütfü SUİÇMEZ’ in bundan sonraki yaşantısında Eczacı Odası çalışmalarına daha  fazla katılacağını belirterek kendisine, mesleğimize ve oda çalışmalarımıza yapmış olduğu katılımlardan dolayı teşekkürlerini sunarak plaketini takdim etti.

Törene çok sayıda eczacı meslektaşımız, hastane yöneticileri ve hastane çalışanları katıldı.

Meslektaşımıza bundan sonraki hayatında sağlık ve huzur içinde bir yaşam dileriz.