Bölge Temsilcileri Toplantısı'nın 2. Yapıldı

29.12.2014 tarihinde JW Marriott Otel'de bölge temsilcilerimizle 2. toplantımız gerçekleşti. Çalıştaya Odamıza son bir yıl içinde üye olan eczacılarımız da katıldı.  Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ yapmış olduğu açılış konuşmasında, son dönemdeki gelişmeleri değerlendirerek 2015 planlaması ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Önümüzdeki sürecin zor geçeceğine değinen Başkanımız, genç meslektaşlarımızdan beklentilerini ifade etti.

Daha sonra Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN, Yönetim Kurulumuzun göreve geldiğinden bu yana yaptığı hizmetleri, temsilcilerimizle yapılan 1. toplantıda konulan hedefleri ve süreci, gelecek hedeflerimizi içeren detaylı bir sunum yaptı. Sunumdan sonra temsilcilerimiz, kendi aralarında yaptıkları değerlendirmeleri ve Yönetim Kurulu'ndan beklentilerini raporlar haline getirerek Yönetim Kurulumuza ilettiler. Yönetim Kurulumuz bu önerileri hayata geçirmek için çalışmalara devam edecektir. Sonrasında yenen yemekte yeni üyelerimiz bölge temsilcileriyle tanışmış oldular. Mesleki yakınlığı ve bağlılığı artırması açısından çalıştayın da amaçlarından olan temsilci- yeni üye eczacı yakınlaşması sağlanmış oldu. Yeni yıl için hazırlanan ve tüm üyelerimize dağıtılacak olan paketlerin içinde bulunan hasta ve hasta yakınlarına muayene ücretlerinin eczacıyla ilgili olmadığı mesajını veren eczane çantalarının hastalara dağıtılması ve nöbetçi eczaneleri gösteren mobil uygulamamızın anlatıldığı el broşürlerinin de hastalarla paylaşılması meslektaşlarımızdan rica edildi. 300'den fazla meslektaşımızın katıldığı toplantı son derece verimli geçti.