Ankara Eczacı Odası Üyelere Özel Avantajlar İçin DenizBank İle Protokol İmzaladı

Ankara Eczacı Odası Üyelere Özel Avantajlar İçin DenizBank İle Protokol İmzaladı

Ankara Eczacı Odası, DenizBank ile imzaladığı protokol ile Odamıza üye eczaneler için ücretsiz yazarkasa POS ve İşletme Kart’ları aracılığıyla anında kredi kolaylığından; ofis, ecza dolabı, bilgisayar yazılım gibi leasinge konu her türlü ihtiyaçlarına yönelik avantajlı hizmetlerden faydalanma imkanı sağlamıştır.
 
Ankara Eczacı Odası, DenizBank ile 20 Ocak 2015’te imzaladığı protokolle Oda üyelerine önemli avantajlar sundu. İki kurum arasında imza töreni Ankara Eczacı Odası Başkanı Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Ankara Eczacı Odası Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa ASLAN, DenizBank Başkent-1 Bölge Müdürü Senih BOYACIGİL, Başkent-1 Bölge Kobi Satış Müdürü Ferhat BEKTAŞ, Başkent-1 Bölge Leasing Şube Müdürü Abdulkadir ERSOY ve Başkent-1 Batıkent Şube Müdürü Yılmaz KARACA’nın katılımlarıyla Ankara’da düzenlendi. 
 
Yapılan protokolle birlikte İşletme Kart’ları ile harcama sözü veren Ankaralı eczacılar 2015 yılı sonunda kullanımı zorunlu hale gelecek olan yazarkasa POS’a bedavaya sahip olabilecek ve 444 0 804 KOBİ iletişim hattından yapacakları tüm transferleri ücretsiz gerçekleştirecekler. Ayrıca üyelerimiz ofis, ecza dolabı, bilgisayar, yazılım gibi ihtiyaçlarında leasing hizmetinden faydalanabilecekler. DenizBank yetkilileri Odamıza bağlı faaliyet gösteren üyelerimizi yerlerinde ziyaret ederek detaylı bilgilendirmeyi yapacaklardır.
 
Saygılarımızla.
ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU