SGK Ankara İl Müdürlüğü Ziyaretimiz

Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Saymanımız Ecz. Candan AYDOĞAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Necdet ŞENBABA ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Pınar Emine LOKUMCU ERTÜZÜN 30.01.2015 Cuma günü, SGK Ankara Sosyal Güvenlik İl Müdürü Sn. İsmail SEVİNÇ ve SGK Kavaklıdere Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Merkez Müdürü Sn. Ecz. Leyla MÜHÜRDAROĞLU’nu ziyaret etti.

Yapılan ziyarette, Sosyal Güvenlik Kurumu ile meslektaşlarımız arasındaki bağı güçlendirebilmek için, eczacıların protokol hükümleri sebebiyle yaşadıkları sorunları çözebilmenin önemine değinildi.

Bu bağlamda, Sosyal Güvenlik Kurumu ve Odamız işbirliği ile, çözüm önerilerinin geliştirilebileceği bir ortam yaratabilmek adına paneller düzenlenmesi konusunda görüş birliğine varıldı.