Odamızın Bir Girişimi Daha Sonuç Verdi

“Tylol Hot” reçeteli ilacının taklidi şeklinde piyasaya sürülmüş olan “Dr. Gripson Hot” içeceğinin marketlerde ve aktarlarda kontrolsüz bir şekilde satıldığı,  Ankara Eczacı Odası tarafından belirlenmiştir. Bu durum, vatandaşlarımızı yanlış bilgilendirmeye sevk etmekte ve halk sağlığı açısından risk oluşturmaktadır. Bu noktada sağlık sektörünün birer mensubu ve eczacılık meslek örgütü olmanın getirdiği sorumlulukla, Odamız tarafından Ankara İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne konu ile ilgili bir başvuru yapılmıştır. Odamızın başvurusuna istinaden, konu, Ankara İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından değerlendirilerek söz konusu ürün piyasadan toplatılmış ve sorumlu firma hakkında yasal işlem uygulanmıştır.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.

Saygılarımızla.