Adana Eczacı Odası'ndan Odamıza Ziyaret

12.02.2015 tarihinde Adana Eczacı Odası Başkanı Sn. Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu Üyesi Ecz. Erdem KIZILTEPE Odamızı ziyaret etti. Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Ecz. Necdet ŞENBABA ve Ecz. Mehmet AYDOĞAN' ın da bulunduğu görüşmede, Eczacı Odalarının ve meslektaşlarımızın temel sorunları üzerinde değerlendirmeler yapılarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.

Görüşmede; zor bir süreçten geçen eczacılık mesleğinde daha iyi günler yaşamak adına neler yapılabileceği konularında önemli paylaşımlarda bulunuldu. Sayın ÖZKAN ve Sayın KIZILTEPE meslek adına daha etkili işler üretebilmeleri noktasında, Adana Eczacı Odası ile Ankara Eczacı Odası'nın  işbirliği içerisinde hareket etmeleri konusunda, üzerlerine düşeni yapmaya hazır olduklarını belirttiler. Odamız yönetim kurulu üyeleri de bu hususta aynı görüşe sahip olduklarını belirterek, ilerleyen dönemlerde ortak projelerde birlikte hareket edilmesi ile ilgili dileklerini ilettiler.