Kavaklıdere Sosyal Güvenlik Kurumu'na Ziyaretimiz

Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Mehmet AYDOĞAN, 20.02.2015 tarihinde, SGK Kavaklıdere Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Merkez Müdürlüğü'ne atanan Sn. Ecz. Fatih ÇIRAKOĞLU' na kutlama ziyaretinde bulundu.

Kutlama ziyaretinin ardından yapılan görüşmeye, Merkez Müdür Yardımcıları Sn. Ecz. Arzu ERKOÇ, Sn. Ecz. Elif CİHANOĞLU ve Sn. Ecz. Muhammed Levent KAN' da katıldı. Görüşmede, daha sık bir araya gelinerek Sosyal Güvenlik Kurumu ve Odamız işbirliği ile meslektaşlarımız arasındaki bağı güçlendirebilmek adına, çalışmalar yapılması yönünde fikir birliğine varıldı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Sn. ÇIRAKOĞLU, Yönetim Kurulumuza teşekkürlerini iletti.