Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanlık Ziyaretimiz

23.02.2015 tarihinde, Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN, Saymanımız Ecz. Candan AYDOĞAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Mehmet AYDOĞAN, göreve yeni atanan Ankara Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı Sn. Prof. Dr. Gülbin ÖZÇELİKAY ve Dekan Yardımcıları Sn. Prof. Dr. Yalçın DUYDU ve Prof. Dr. Zeynep ATEŞ ALAGÖZ'e kutlama ziyaretinde bulundu.

Mesleğimiz sorunlarının çözümü için Odamız ile Eczacılık Fakültelerinin bir arada olması gerektiğini konuşulduğu ziyarette işbirliğinin daha da güçlenerek devam etmesi temennisinde bulunuldu.

Ardından, Sn. Prof. Dr. Maksut COŞKUN' da ziyaret edildi, ve Dekanlık döneminde mesleğimize yapmış olduğu katkı ve hizmetlerden dolayı kendilerine yönetimimiz adına Başkanımız teşekkürlerini iletti.