Sosyal Güvenlik Kurumu Yetkilileri Odamızı Ziyaret Etti

03 Mart 2015 tarihinde SGK Kavaklıdere Sağlık Sosyal Güvenlik Merkezi Merkez Müdürü Sn. Ecz. Fatih ÇIRAKOĞLU, Merkez Müdür Yardımcıları Sn. Ecz. Arzu ERKOÇ, Sn. Ecz. Elif CİHANOĞLU ve Sn. Ecz. Muhammed Levent KAN ve Sosyal Güvenlik Kurumu'nda çalışan eczacı meslektaşlarımız Odamızı ziyaret etti. Yapılan ziyarette, Sosyal Güvenlik Kurumu ile meslektaşlarımız arasındaki bağı güçlendirebilmenin önemine değinilerek mesleki sorunlarımız ile ilgili neler yapılabileceği konusunda detaylıca görüşüldü.

Reçete kesintilerinden doğan problemler ve bu problemlere nasıl çözümleneceğine dair her iki tarafta fikirlerini beyan etti. Kurum tarafından meslektaşlarımıza SUT ile ilgili bilgilendirme toplantıları yapılabileceği konusunda fikir birliğine varıldı.