Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü'nde Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

17.02.2017 tarihinde Kırıkkale İl Sağlık Müdürlüğü Akılcı İlaç İl Koordinatörlüğü, Kırıkkale'de eczanesi bulunan eczacılarımızla Odamızı da davet ettiği bir eğitim toplantısı düzenledi.

Eğitime Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Yardımcısı Dr. Yusuf YILMAZ, Sağlık Hizmetleri Şube Müdürlüğü'nden Şube Müdürü Dr. Emel YÜKSEL, Ecz. A. Özgür POLAT, Ecz. Erol ÜÇER, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Cem ÖZCİVANOĞLU, Kırıkkale Oda Temsilcilerimiz Ecz. Ramazan ŞAHİN, Ecz. Gülnihal YILMAZ, Ecz. Nergis AYAŞ, Ecz. Tuğba ACAR BORA, Dr. Ecz. Gülcan ŞAHİN ile Kırıkkale'de ki meslektaşlarımız katılım sağladılar.

Oldukça verimli geçen toplantıda; ''Akılcı Antibiyotik Kullanımı'' konusu Enfeksiyon Hastalıkları Uzmanı Dr. Özlem EROL,  ''İyi Eczacılık Uygulamaları'' konusu Ecz. Cem ÖZCİVANOĞLU, ''Soğuk Zincir Uygulamaları'' konusu ise Dr. Ecz. Gülcan ŞAHİN tarafından dinleyicilere aktarıldı. Eğitimin ardından Kırıkkale İl Sağlık Müdürü Dr. Feramiş Ender GÜNGÜNEŞ makamında ziyaret edildi.

Katılım sağlayan meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.