Bilgisayarlarınızda ve Cep Telefonlarınızda Kullanabilirsiniz

Bilgisayarlarınızda ve Cep Telefonlarınızda Kullanabilirsiniz

Değerli Meslektaşlarımız,

Her yıl sizlere basılı olarak gönderdiğimiz Ankara Eczacı Odası rehberimiz; bu yıl dijital ortamda (bilgisayarda, tabletlerde ve akıllı cep telefonlarında) kullanımınıza açılmıştır. İlk kez Odamız tarafından hazırlanan dijital oda rehberinde Odamıza kayıtlı; tüm eczacıların fotoğraflı iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz. Buna ek olarak kendi profilinizi inceleyerek güncelleme yapabilirsiniz. Bu rehber oluşturulurken odamız kayıtlarındaki fotoğraf ve iletişim bilgileriniz kullanılmıştır. Rehberde sizlere ait olan bilgilerde yanlışlık ya da eksiklik tespit etmeniz durumunda, gerekli düzeltmeyi kendiniz yapabilirsiniz. Düzeltmeleri yapamadığınız durumda ise Odamız Bilgi İşlem Biriminden (0312 425 07 08/126) yardım alabilirsiniz.

Sizlere daha iyi hizmet verebilmemiz açısından lütfen özellikle iletişim bilgilerinizi ivedilikle kontrol edip güncelleyiniz. Rehberi masaüstü ya da diz üstü bilgisayarlarda kullanmak için web sitemiz ana sayfasında ki ilgili butona tıklayarak giriş yapabilirsiniz. Cep telefonlarınıza veya tabletlerinize indirmek ve kullanabilmek için aşağıda bulunan indirme butonlarını kullanınız veya ekteki kurulum ve kullanım kılavuzunu inceleyiniz.

Hazırlamış olduğumuz bu dijital rehberi sadece oda üyelerimiz tarafından kullanabilecektir. Rehberi kullanmak için Ankara Eczacı Odası Eczane Otomasyon sisteminde kullandığınız e-posta adresiniz ve şifreniz ile giriş yapabilirsiniz. Eğer şifrenizi ve sistemde kayıtlı olan e-posta adresinizi bilmiyorsanız, ekte ki kurulum kılavuzunu inceleyiniz ya da Odamız Bilgi İşlem Birimi ile iletişime geçiniz.

Dijital oda rehberimizin meslektaşlarımız arasındaki sosyal bağı, iletişimi artırması ve mesleki dayanışmamızı güçlendirmesi dileğiyle saygılarımızı sunarız

Ek: Rehber Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

 

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU