Yöneticilerimiz Ankara İl Sağlık Müdürlüğü’nü Ziyaret Ettiler

Odamız Başkanı Ecz. Süleyman GÜNEŞ ve Genel Sekreteri Prof. Dr. Mustafa ASLAN tarafından 20 Nisan 2017 Perşembe günü Ankara İl Sağlık Müdürü Dr. Sayın Kamil TÜRKMEN makamında  ziyaret edildi.

Yapılan görüşmede; Ankara İl Sağlık Müdürü Dr. Sayın  Kamil TÜRKMEN’e Kıbrıs’ta gerçekleştirilecek olan Farmmed 2017 kongresine davette bulunuldu.

Ayrıca E-logolar ile ilgili yaşanan sıkıntılardan bahsedildi. Bazı eczanelerin konumları gereği E-logoların yönetmelikte belirtildiği gibi bina cephesine çekilerek asıldığında her iki cepheden görünmediği durumlar olduğu ve bu nedenle TİTCK'na yazılı olarak belirtmiş olduğumuz yönetmelikte değişiklik yapılması  talebimiz  yinelendi. Renkli reçetelerle ilgili yaşanan sıkıntılar hakkında da karşılıklı görüşler aktarıldı.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.