"Sağlıklı İşaretler Sizi İşaret Ediyor" Konulu Meslek İçi Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Pfizer İlaç firması ve Odamız Sürekli Eğitim Komisyonu’nun işbirliği ile 25 Mayıs 2017 Perşembe günü Ankara Eczacı Odası 3.Kat Toplantı Salonunda “Sağlıklı İşaretler Sizi İşaret Ediyor” konulu meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Eğitim, İşitme Engelliler Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Murat ŞENGÜL'ün açılış konusması ile başladı. Ardından İşitme Engelliler Federasyonu Genel Koordinatörü Ebru AKÇA ve Türk İşaret Dili (TİD) Eğitimi Aynur KARADEMİR tarafından detaylı olarak aktarılan sunumda "Sağlıklı İşaretler" konusu yer aldı.

Yaklaşık 20 meslektaşımızın katılım sağladığı eğitim, soru ve cevaplar, uygulama ve sertifika takdimi ardından son buldu.