Sözleşme Dağıtım Süreleri ile İlgili ÖNEMLİ!

Bilindiği üzere Odamız tarafından belirlenen bir program çerçevesinde SGK ile 2017 yılına ait sözleşmelerin dağıtımı 22.05.2017 tarihinden itibaren başlanmıştır.

SGK ve TEB arasında imzalanan protokol gereğince sözleşmelerin yenilenmesinin son tarihi 31.05.2017 olarak tarafımıza tebliğ edildiği için, sözleşmelerin dağıtımı ve teslimi kısıtlı bir süre dahilinde planlanmıştı.

TEB ile SGK arasında yapılan yazışmalar sonucunda İlaç Temin Sözleşmeleri ve Tıbbi Malzeme Sözleşmelerinin yenilenmesi için tanınan süre 30.06.2017 tarihine ötelenmiştir.

Bu nedenle bugün program dahilinde Odamıza sözleşme almaya gelecek olan meslektaşlarımız, Odamız normal mesai saatleri (Cumartesi;09.30-14.30 Pazar; Kapalı) içerisinde hizmet vereceğinden dolayı, bugün saat 14.30'a kadar sözleşmelerini teslim alabileceklerdir.

Programa göre 28.05.2017 Pazar gününe dahil olan meslektaşlarımızın, 29.05.2017 Pazartesi gününden itibaren mesai saatlerimiz içerisinde sözleşmelerini alıp, teslim edebileceklerdir.

İlaç Temin Sözleşmeleri ve Tıbbi Malzeme Sözleşmelerin dağıtımı ve teslimi ile ilgili son tarih ayrıca web sayfamızdan ilan edilecektir.

Meslektaşlarımıza önemle duyurulur.