Yönetim Kurulumuz Ankara Büyükşehir Belediye Başkanını Makamında Ziyaret Etti

Oda Başkanımız Ecz. Süleyman GÜNEŞ, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Mustafa ASLAN ve Saymanımız Ecz. M. Tansu GÜLSOY Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Dr. Mustafa TUNA’yı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Ankara Eczacı Odası’nın bazı talepleri Sn. Başkana iletildi. Odamız adına Eğitim ve Sosyal Tesis yaptırılması için belediyemiz tarafından arsa tahsisi yapılması, hastane acillerine dijital nöbetçi eczane panolarının konulması, hasta mağduriyetlerinin engellenebilmesi adına nöbetçi eczanelerin önünde araç durabilmesi için cep tahsis edilmesi, eczacılık haftasında şehirdeki bazı billboardların Odamıza tahsis edilmesi, Olgunlar Sokakta bulunan hizmet binamızın önündeki 4 araçlık park alanının Eczacı Odasının kullanımına sunulması iletilen talepler arasındadır.

Meslektaşlarımızın bilgilerine sunulur.