“Doğum Kontrol Hapları ve Kilo Kontrolü” konulu Meslek İçi Eğitim Programı ve Sanatçı Nur Yoldaş Eşliğinde Yemek Etkinliği Gerçekleştirildi

8 Mart 2016 Salı günü, saat 19:00’da Kadınlar Günü'ne özel Bayer firmasının da katkılarıyla düzenlenen, Sürekli Eğitim Komisyonu ve Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu’nun ortaklaşa hazırladığı “Doğum Kontrol Hapları ve Kilo Kontrolü” konulu Meslek İçi Eğitim Programı ve Sanatçı Nur Yoldaş eşliğinde yemek etkinliği gerçekleştirildi.

Ankara Eczacı Odası 4.Kat Konferans Salonu’nda Ankara Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Fırat Ortaç tarafından eczanelerde doğum kontrol haplarıyla ilgili doğru danışmanlığın önemi vurgulanırken aynı zamanda doğum kontrol hapları hakkındaki efsaneler ve gerçekler yaklaşık seksen eczacıya sunum yoluyla anlatıldı. Nevra Demirel Beslenme Danışmanlığı ve Eğitim Merkezi Kurucusu Diyetisyen Nevra Demirel’in de yaz gelmeden sağlıklı beslenerek fazla kilolara nasıl veda edileceği konusuyla devam ettiği Meslek İçi Eğitim Programı sonrasında ise A'zade Türk ve Osmanlı Mutfağı’nda Sanatçı Nur Yoldaş eşliğinde yemek etkinliği gerçekleştirildi.