"Adli Eczacılık Eğitimi" Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

1 Ekim 2016 Cumartesi günü ve 2 Ekim 2016 Pazar günü Ankara Eczacı Odası 4.Kat Konferans Salonunda “Adli Eczacılık Eğitimi” isimli meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Program Odamız Başkanı Ecz. Süleyman GÜNEŞ’in açılış konuşması ile başladı. Adli Bilimler Derneği Başkanı Prof. Dr. Hamit HANCI’nın “Adli Bilimlere Giriş” adlı sunumu, Adli Eczacılık Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Göknur AKTAY’ın “Adli Eczacılık, Adli Eczacının İlgi Alanları, Adli Eczacının Görev ve Sorumlulukları” adlı sunumu, Prof. Dr. Ahmet AYDIN’ın “Adli Toksikolojide Analiz ve Analiz Sonuçlarının Yorumlanması” adlı sunumu, Prof. Dr. Münevver AÇIKKOL’un “Davranış/Performans Toksikolojisi” adlı sunumu, Prof. Dr. Erdem YEŞİLADA’nın “Besin – Fitoterapi – İlaç ve Tedavi Uygulamalarındaki Riskler” adlı sunumu, Av. Bilge AYDIN TEMİZ’in “İlaç Hukuku ve Eczacının Sorumlulukları”, Prof. Dr. Ekrem SEZİK’in “Zehirli Bitkiler, Türkiye’de Bitki Zehirlenmeleri ve Değerlendirilmesi” adlı sunumu, Uzm. Ecz. Ahmet Nezihi PEKCAN’ın “Eczacının Kurumlar, Meslektaşları ve Hastalarıyla İlişkilerinde Yasal Sorumlulukları” adlı sunumu, Ecz. Mehmet AYDOĞAN’ın “Eczacının Adli Bilirkişilik Örneklemeleri” adlı sunumlar meslektaşlarımıza detaylı bir şekilde aktarıldı.

100 meslektaşımızın katılım sağladığı eğitim, genel değerlendirme ve soru-cevapların ardından son buldu.