“Erken Farkedersen Çok Şey Farkeder, Meme Kanseri” Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

04 Şubat 2017 Cumartesi günü Ankara Eczacı Odası 4.Kat Konferans Salonunda “Erken Farkedersen Çok Şey Farkeder, Meme Kanseri” konulu meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Program, Genel Cerrahi ve Meme Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Ercüment H. TEKİN’in “Memenin Anatomik Yapısı, Erkeklerde Meme Sağlığı ve Hastalıkları, Kendi Kendini Elle Muayene Yöntemleri, Erken Tanının Önemi” sunumlarını meslektaşlarımıza detaylı bir şekilde aktarmasıyla başladı. Ardından Radyoloji Uzmanı Uzm. Dr. Işıl TUNÇBİLEK’in “Meme Görüntüleme Yöntemleri, Tarama Yöntemlerinin Önemi, Mamografi Taraması Hakkında Doğru Bilinen Yanlışlar, Erkeklerde Meme Taramaları, Meme Hastalıklarında Tanı Koyma Yöntemleri” sunumuyla devam etti.

Yaklaşık 50 meslektaşımızın katıldığı eğitim, genel değerlendirme ve soru cevapların ardından son buldu.