"Kabızlık, Ağrı, IBS ve SGK-Eczacı İlişkileri" Konulu Meslek İçi Eğitim Toplantısı Gerçekleştirildi

Odamız Sürekli Eğitim Komisyonu ve Farmazi Akademi işbirliğiyle Abbott İlaç firması sponsorluğunda 22 Mart 2017 Çarşamba günü Holiday İnn Hotel Konferans Salonunda ‘’Kabızlık, Ağrı, IBS ve SGK-Eczacı İlişkileri'' konulu meslek içi eğitim toplantısı gerçekleştirildi.

Program Odamız Başkanı Ecz. Süleyman GÜNEŞ’in açılış konuşması ile başladı. Ardından Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Cem KALAYCI’nın “IBS’de Doğru Tanı Doğru Tedavi” konularını, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi FTR Anabilimdalı öğretim üyesi Prof. Dr. Pınar BORMAN’ın “Vakalarla Güvenli Ağrı Tedavisi” konularını, İç Hastalıkları ve Gastroenteroloji Uzmanı Prof. Dr. Tarkan KARAKAN’ın “Kabızlık Tedavisinde Prebiyotikler” konularını ve SGK Başmüfettişi Fevzi ÇAKMAK’ın “SGK – Eczacı İlişkileri” konularını meslektaşlarımıza detaylı bir şekilde aktarmasıyla devam etti.

200 kişiye yakın katılımcıyla gerçekleşen toplantı, güzel bir akşam yemeğinin ardından son buldu.