Odamız Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu Ankara Çocuk Eğitimevi Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

Odamız Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu Ankara Çocuk Eğitimevi Müdürlüğü’nü Ziyaret Etti

06 Nisan 2017 tarihinde Ankara Çocuk Eğitimevi Müdürlüğüne Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu Başkanı Ecz. Pınar LOKUMCU ve üyeleri Ecz. Ayten GÜNEŞ, Ecz. Gülay KAYLAN ve Ecz. Necla MAVİOĞLU tarafından ziyaret gerçekleştirilmiştir. Bu ziyaret ile siz üyelerimizden toplanan kitaplar, okul malzemeleri ve sarf malzemeleri eğitim müdürü Sayın Gülay URGANOĞLU’na teslim edilmiştir.

Ankara Çocuk Eğitimevinin amacı: 12-18 yaş grubu arasında olup işlediği bir fiil sonucu hüküm giymiş olan çocukların yeniden eğitilerek suç ve suçun sonuçlarından arındırılıp iyi halli olarak topluma yeniden kazandırılmasını sağlamaktır.

Kurum içinde veya dışında herhangi bir eğitim ve öğretim programına devam eden on sekiz yaşını dolduran çocukların eğitim ve öğretimlerini tamamlayabilmeleri için yirmi bir yaşını bitirinceye kadar bu tesislerde kalmalarına izin verilebilir.

Bunun yanında tesislerde saz, müzik, kuaförlük, pastacılık, resim, tiyatro, seramik vb. kursları yer almaktadır. Aynı zamanda spor salonları da mevcuttur.

Katkısı olan tüm meslektaşlarımıza teşekkür ederiz.

ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU