Spor Müsabakaları Tarihleri Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız;

14 Mayıs 2017 Eczacılık Günü etkinlikleri kapsamında odamız tarafından organize edilen spor müsabakalarının fikstürü ve maç tarihleri aşağıda ekte belirtilmiştir. Maçlar fikstürde belirtilen tarih ve saatlerde profesyonel hakemlerin yönetiminde gerçekleştirilecek olup maçlara gelen takımlar kendi malzemelerini getirecektir.

Halı saha takımları 6 oyuncu 1 kaleci olmak üzere 7 kişi sahada yer alacaklardır. Maçtan en az 30 dk önce takımlar hazır bulunacaklardır. Karşılaşmalarda dereceye girecek takımların kupaları 15 Mayıs 2017 Pazartesi günü Gazi üniversitesi Eczacılık fakültesinde gerçekleştirilecek olan Eczacılık Günü töreninde verilecektir.

Basketbol maçları Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi içerisideki basketbol sahasında yapılacaktır.

Futbol maçları Gazi Üniversitesi Rektörlük Yerleşkesi içerisindeki futbol sahasında yapılacaktır.

Müsabakalara tüm meslektaşlarımız davetlidir.

Ek: Spor Müsabakaları