“Kişinin Kendi Bildirdiği Bellek Bozukluğu Alzheimer mı?” Konulu Eğitim Konferansı Gerçekleştirildi

15 Mayıs 2017 Pazartesi günü Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonunda “Kişinin Kendi Bildirdiği Bellek Bozukluğu Alzheimer mı?” konulu eğitim konferansı gerçekleştirildi.

Konferans, Odamız Sürekli Eğitim Komisyonu Başkanı Ecz. Candan AYDOĞAN’ın açılış konuşmasıyla başladı. Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroloji Anabilim Dalı Emekli Öğretim Üyesi ve 65+ Yaşlı Hakları Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Kaynak SELEKLER tarafından detaylı olarak anlatılan sunumda “Subjektif Bellek Bozukluğu” konusu yer aldı.

Yaklaşık 85 meslektaşımızın katılım sağladığı eğitim, soru ve cevaplar ardından son buldu.