“Tütün Ürünleri, Sigara ve Eczacı” Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

16 Aralık 2017 Cumartesi günü saat 10:30’da Ankara Eczacı Odası 4. Kat Konferans Salonu’nda “Tütün Ürünleri, Sigara ve Eczacı” konulu meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Dünya Sağlık Örgütü Genel Merkezi’nde Tütün Kontrolü biriminde görev yapmış, ayrıca ulusal ve uluslararası çeşitli kuruluşların üyeliği ve başkanlığını yapmış olan Prof. Dr. Nazmi BİLİR tarafından detaylı olarak anlatılan sunumlarda “Sigara bırakılabilir mi? Türkiye’de sigara bırakma hizmetleri, Sigara bağımlılığının nörobiyolojik mekanizması, Elektronik sigara (ve IQOS) nedir, yararlı mıdır? Düz paketi nedir? Eczacılar (eczaneler) sigara mücadelesinde yer alabilir mi?” konuları yer aldı.

Yaklaşık 50 meslektaşımızın katılım sağladığı eğitim, soru ve cevaplar ardından son buldu.