Yeni Döneme Merhaba

Yeni Döneme Merhaba

Değerli meslektaşlarım,

Odamızın Seçimli Olağan Genel Kurul’ u 21-22 Eylül 2013 tarihlerinde gerçekleştirilmiştir.

Genel Kurulumuza katılıp söz alan çalışma ve denetleme raporları üzerinde görüş bildiren eleştirileri ile bize katkı veren tüm meslektaşlarıma teşekkür ederim. 22 Eylül 2013 Pazar günü yapılan seçimler ise son derece demokratik bir ortamda huzur ve sükûnet içerisinde gerçekleşmiştir.  Seçimlerde oy kullanan ve Ankara Eczacı Odası’nın yeni yönetim kadrolarının şekillenmesine katkı veren tüm meslektaşlarımı kutluyorum.

2 listenin yarışmış olduğu Ankara Eczacı Odası seçimlerinden Odamız daha da güçlenerek çıkmıştır. Oda seçimleri hizmet yarışında bir bayrak değişimidir sadece.  Bayrağı devralan ben ve ekip arkadaşlarım yoğun bir çalışma temposu içerisinde mesleğimiz için çalışmaya devam edeceğiz.  Hiç şüphesiz önümüzde mesleki açıdan bizleri çok zor bir sürecin beklediğini biliyoruz Bu süreçten başarı ile çıkmak ancak sizlerin desteği ile mümkün olacaktır.

Odamızın yetkili organlarına seçilen arkadaşlarımla ve siz değerli meslektaşlarımın katılımı ile  başarıya ulaşacağımıza olan inancım tamdır. Rotamız bellidir. Sizlere seçim öncesi göndermiş olduğumuz proje kitapçığındaki plan ve programların hayata geçmesi için var gücümüzle çalışacağımıza söz veriyoruz. Hepimiz çok iyi biliyoruz ki mesleki zorlukların üstesinden gelmek için birlik içerisinde tek vücut olarak hareket etmek ve her bireyin kendini çok değerli hissettiği bir çalışma ortamı oluşturmak zorundayız. Bu nedenle bizlere katkı vermek isteyen tüm meslektaşımızı, komisyonlarımızda,  düşünmeye, çalışmaya ve üretmeye davet ediyoruz. Ankara Eczacı Odası Türk eczacılığında her dönem baş aktörlerden birisi olmuştur. Yeni dönemde odamızın sağlık ve ilaç sektöründeki etkinliğini daha da arttırmak adına etkin politikalar üreteceğimizden kimsenin şüphesi olmasın. Siz değerli meslektaşlarımızdan bu zorlu yolda yürürken bizlere güvenmelerini, inanmalarını ve destek olmalarını diliyorum. Sağlıkla kalın

Saygılarımla.

Ecz. Süleyman GÜNEŞ
ANKARA ECZACI ODASI BAŞKANI