Anne ve Bebek Kategorisinde Danışman Eczacılık Konulu MİEP

Anne ve Bebek Kategorisinde Danışman Eczacılık Konulu MİEP

Sürekli Eğitim Merkezimiz tarafından düzenlenen, Eğitmenliğini Nutricia Eğitim Uzmanı Şeyda Tosçalı’nın yaptığı “Anne ve Bebek Kategorisinde Danışman Eczacılık” konulu Meslek İçi Eğitim Programı 75 in üzerinde meslektaşımızın katılımı ile 15 Nisan 2014 Salı günü, Odamız 4. Kat Konferans Salonunda gerçekleştirildi.
 
Anne ve bebek beslenmesi konusunda danışman eczane eğitim programı kapsamında eczanede kategori yönetimi ve anne bebek beslenmesi hakkında eğitim verildi.
 
Eğitimde anne sütünün öneminden ürünlerin doğru kullanım bilgileri, bebeklerin 2 yaşına dek anne sütü alması gerektiği ve Nutricia bebek sütlerinin anne sütü eksikliği veya yokluğunda kullanılabileceğinden bahsedildi.
Anne sütü alan bir bebekte alerji durumu olursa ne yapılmalı? Gazlı bir bebekte anne sütü alıyorsa hangi ürününüz verilebilir? sorularına son derece açıklayıcı cevaplar veren Tosçalı doğru bebeğe doğru ürünü önermek için eczacılara gerekli bilgi verdi.
Ayrıca, danışman eczane programına göre eczacılar Nutricia ürünleri hakkında detaylı bilgi sahibi oldular.
 
Son olarak, kişisel gelişim eğitimi (zamanla stresi yönetiyoruz) uygulamalı olarak anlatıldı ve katılan meslektaşlarımıza danışman eczane sertifikaları verildi.
 
 
 
ANKARA ECZACI ODASI
YÖNETİM KURULU