Kontrasepsiyonda Güncel Yaklaşımlar Konulu MİEP

Sürekli Eğitim Merkezimiz tarafından düzenlenen, Eğitmenliğini GATA Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emre KARAŞAHİN’in yaptığı “Kontrasepsiyonda Güncel Yaklaşımlar”  konulu Meslek İçi Eğitim Programı 80 in üzerinde meslektaşımızın katılımı ile 19 Nisan 2014 Cumartesi günü, Odamız 4. Kat Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Eğitimde, doğum kontrol haplarının doğru kullanım bilgileri, yan etkileri, kullanımında dikkat edilecek noktalar ve yeni nesil oral kontraseptifler tüm detayları ile meslektaşlarımıza aktarıldı.

Akdeniz ateşi olan hastalarda ve emzirme döneminde doğum kontrol haplarının kullanılıp kullanılamayacağı durumundan bahsedildi.

Ayrıca, Nefes Teknikleri Eğitmeni Burcu ÖZER KATMER, doğru nefes, nefes tekniklerinin önemi ve stresin tanıtımını yaparak meslektaşlarımıza uygulamaları olarak anlattı ve gerçekleştirilen eğitim programı meslektaşlarımızın memnuniyeti ile tamamlandı.