Doğru Beslenme ve Alkali Diyet Konulu MİEP

Sürekli Eğitim Merkezimiz tarafından düzenlenen, eğitmenliğini Sn. Dr. Ayşegül ÇORUHLU'nun yaptığı "Doğru Beslenme ve Alkali Diyet" konulu Meslek İçi Eğitim Programı 05 Haziran 2015 Cuma günü, 120 meslektaşımızın katılımı ile Odamız 4. Kat Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Saymanımız Ecz. Candan AYDOĞAN' ın yapmış olduğu açış konuşmasının ardından, ileri anti-aging yaklaşımlarını Ülkemizde ilk uygulayan hekimlerden Sn. Dr. Ayşegül ÇORUHLU, diyetin biyokimyasını hücre düzeyinde bir denge ile tüm meslektaşlarımıza anlattı. İç çevremizi temiz tutarak işe başlamamızı önerdi.

Alkali diyeti seçmenin insanların sağlığı için verebileceği en basit ama en büyük destek olduğunu söyleyen Sn. ÇORUHLU en sağlıklı ve kalıcı kilonun nasıl verileceği’ sorusuna son derece detaylı cevaplar vermesinin ardından, teşekkürlerle eğitim sona erdi.