“Doğum Kontrol Hapları ve Kilo Kontrolü” konulu MİEP ve Sanatçı Nur Yoldaş Eşliğinde Yemek Etkinliği Düzenlenecektir

8 Mart 2016 Salı günü, saat 19:00’da Kadınlar Günü'ne özel Bayer firmasının da katkılarıyla düzenlenecek, Sürekli Eğitim Komisyonu ve Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu’nun ortaklaşa hazırladığı “Doğum Kontrol Hapları ve Kilo Kontrolü” konulu Meslek İçi Eğitim Programı ve Sanatçı Nur Yoldaş eşliğinde yemek gerçekleştirilecektir.

Ankara Eczacı Odası 4.Kat Konferans Salonu’nda Ankara Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr.Fırat Ortaç’ın ve Nevra Demirel Beslenme Danışmanlığı ve Eğitim Merkezi Kurucusu Diyetisyen Nevra Demirel’in konuşmalarıyla yer alacağı MİEP sonrasında ise A'zade Türk ve Osmanlı Mutfağı’nda Sanatçı Nur Yoldaş eşliğinde yemek etkinliği olacaktır.

PROGRAM:

Tanışma / Çay ve Kahve

19:30-20:00 (Prof. Dr. Fırat Ortaç)

- Kilo Aldırır mı?

- Kısırlık Yapar mı?

- Tüylenme Yapar mı?

- Kanser Yapar mı?

- Sivilce Yapar mı?

20:00-20:30 (Dt. Nevra Demirel)

Yaz Gelmeden Sağlıklı Beslenerek Fazla Kilolara Nasıl Veda Edelim?

20:30 Sanatçı Nur Yoldaş Eşliğinde Yemek