“Doğadan Gelen Sağlık, Fitoterapide Kullanılan Ürünler, Sabit, Uçucu Yağlar ve Güncel Yaklaşımlar” Konulu MİEP

28 Mayıs 2016 Cumartesi Günü saat 10:00’da Ankara Eczacı Odası 4.Kat Konferans Salonunda “Doğadan Gelen Sağlık, Fitoterapide Kullanılan Ürünler, Sabit, Uçucu Yağlar ve Güncel Yaklaşımlar” konulu Doç.Dr.Ayhan Altıntaş (Eskişehir Anadolu Üniversitesi Farmakognozi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi) sunumuyla Meslek İçi Eğitim Programı düzenlenecektir.

Ardından Hukukçu, kişisel gelişim uzmanı Ferhan Sözen tarafından “Stresle başa çıkma yolları ve kendi motivasyonumuzu yaratmak” konulu sunum yapılacaktır.

Not: Kontenjan sayısı 60 kişi ile sınırlı olup katılmak isteyen meslektaşlarımızın 26 Mayıs 2016 Perşembe günü mesai bitimine kadar Odamız personeli Selda S. 'ye(Dahili: 172) isim yazdırmaları gerekmektedir.

Program aşağıda belirtilmiştir;

10:00 – 10:15 Tanışma, Çay-kahve ikramı

10:15 – 11:45 Doç.Dr.Ayhan Altıntaş (Eskişehir Anadolu Üniversitesi Farmakognozi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi)

11:45 – 12:30 Öğle Yemeği