"Doğadan Gelen Sağlık, Fitoterapide Kullanılan Ürünler, Sabit, Uçucu Yağlar ve Güncel Yaklaşımlar” Konulu Meslek İçi Eğitim Programı Gerçekleştirildi

28 Mayıs 2016 Cumartesi Günü saat 10:00’da Ankara Eczacı Odası 4.Kat Konferans Salonunda “Doğadan gelen sağlık, fitoterapide kullanılan ürünler, sabit ve uçucu yağlar ve güncel yaklaşımlar” konulu meslek içi eğitim programı gerçekleştirildi.

Program Sürekli Eğitim Komisyonu Üyesi Ecz. Pınar ÖZTÜRK’ün açılış konuşmasıyla başladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesi Farmakognozi Anabilim Dalı Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Ayhan ALTINTAŞ tarafından detaylı olarak anlatılan sunumda “Fitoterapide kullanılan ürünler ve güncel yaklaşımlar, bitkisel ürünler, sabit ve uçucu yağlar, fonksiyonel gıdalar ve üretiminde kullanılan teknolojik yöntemler” konuları yer aldı.

Ardından hukukçu, kişisel gelim uzmanı Ferhan SÖZEN “Stresimizi nasıl kontrol ediyoruz ve kendi motivasyonumuzu nasıl yaratacağız” konularında eczacılarımızı bilgilendirdi. Oldukça verimli geçen eğitim Sn. Ferhat SÖZEN'in ufak bir meditasyon örneği ile son buldu.